Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid
Op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Mandy Flowers zijn deze algemene voorwaarden van toepassing. Het accepteren van een aanbieding dan wel het doen van een bestelling houdt in dat u de toepasselijkheid van deze voorwaarden aanvaardt. Van het in deze Voorwaarden bepaalde kan slechts na schriftelijke mededeling dan wel goedkeuring door Mandy Flowers worden afgeweken.


Retourneren online aankoop
Mocht een online aankoop niet bevallen dan mag deze op eigen kosten binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd worden. U krijgt dan het orderbedrag zonder verzendkosten  teruggestort binnen 3 dagen mits het product of producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn en aan de retour voorwaarden voldoen. Verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening van de klant, ook wanneer de bestelling geretourneerd wordt krijgt u de reeds betaalde verzendkosten niet retour. Alle kosten omtrent retourneren zijn voor eigen rekening en kunnen niet gereclameerd worden.

Let op: Retourneren geldt alleen voor consumenten op online bestellingen, sale artikelen en producten die op bestelling gaan zoals een op maat gemaakt boeket en overige producten zijn uitgesloten van retourneren. Blijkt dat de producten zijn gebruikt, aanpassingen zijn gedaan of buiten de retour termijn aangeleverd worden dan worden de producten door ons geweigerd. Eventuele kosten voor het opnieuw terug sturen zijn voor rekening van de klant.


Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland of dat u ergens niet helemaal tevreden over bent. We raden u dan aan om de klacht bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mandyflowers. Graag de email voorzien van uw bestelnummer met duidelijke omschrijving met eventueel foto’s om uw klacht spoedig in behandeling te kunnen nemen.


Garantie
Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Logischerwijze doen wij ons best om producten in de juiste staat aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat een bestelling schade oploopt tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Dit dient binnen 24 uur na ontvangt gereclameerd te worden per email met uw bestelnummer en enkele foto’s van het gebrek. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij zorgdragen voor reparatie of vervanging.


Fabricagefouten / oneffenheden
Al onze goederen hebben een kwaliteitscontrole bij de fabrikant ondergaan, indien u toch fabricagefouten, mankementen of oneffenheden aan de geleverde artikelen ontdekt dient dit binnen 24 uur na ontvangst per email gemeld te worden bij Mandy Flowers.


Aanbiedingen/overeenkomsten
Alle aanbiedingen van Mandy Flowers zijn vrijblijvend en Mandy Flowers behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om de prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.


Voorraad en maatvoeringen
Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en gebruik maakt van een automatisch voorraad systeem kan het voorkomen dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden.

Maatvoeringen worden met de grootste zorg met de hand opgemeten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.


Prijzen en betalingen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en inclusief BTW.


Mocht er na het lezen van deze Algemene Voorwaarden vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan gerust per e-mail contact met ons op.