Veelgestelde vragen

KAN IK EEN BOEKET OP MAAT LATEN MAKEN?

Ja zeker het is mogelijk om bij ons een boeket op maat te laten maken, op de pagina ‘Inspiratie’ kan je je laten inspireren en ideeën op doen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

IS HET MOGELIJK OM EEN ZIJDE BOEKET ZONDER VAAS TE BESTELLEN?

Dit verscheelt per boeket en staat ook bij het desbetreffende boeket vermeld. Bij het ene boeket heb je de keuze om de vaas wel of niet erbij te bestellen en bij de ander zit de vaas er standaard bij. 

WAAR KAN JE DE BOEKETTEN BEKIJKEN EN AFHALEN?

Voorraad boeketten zijn te bewonderen en af te halen in de prachtige woonwinkel van Dubbelman Design. Kijk op onze website voor de actuele voorraad boeketten. Bezoekadres: Expeditieweg 12, 6657 KL Boven-Leeuwen

WAT ZIJN DE BEZORGKOSTEN?

Voor transport binnen Nederland bedraagt de bezorgkosten 7,95 euro per bestelling. De bestelling kan ook kosteloos worden afgehaald bij het bezoek adres.

WAT IS DE LEVERTIJD?

Voorraad producten worden met 2-5 werkdagen verstuurd. De levertijd voor op maat gemaakte producten hangt af van het product en de grote hiervan, informeer bij de klantenservice voor de levertijd.

KAN IK ACHTERAF BETALEN?

Bij ons is het niet mogelijk om achteraf of in termen te betalen, iedere bestelling moet volledig betaald zijn voordat deze wordt opgehaald of verstuurd.

ZIJN DE PRIJZEN INCLUSIEF BTW?

Ja, alle prijzen op deze website zijn inclusief 21% btw.

KAN IK EEN ONLINE AANKOOP RETOURNEREN?

Mocht een online aankoop niet bevallen dan mag deze op eigen kosten binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling geretourneerd worden. U krijgt dan het orderbedrag zonder verzendkosten  teruggestort binnen 3 dagen mits het product of producten reeds in goede orde retour ontvangen zijn en aan de retour voorwaarden voldoen. Verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening van de klant, ook wanneer de bestelling geretourneerd wordt krijgt u de reeds betaalde verzendkosten niet retour. Alle kosten omtrent retourneren zijn voor eigen rekening en kunnen niet gereclameerd worden.

Let op: Retourneren geldt alleen voor consumenten op online bestellingen, sale artikelen en producten die op bestelling gaan zoals een op maat gemaakt boeket en overige producten zijn uitgesloten van retourneren. Blijkt dat de producten zijn gebruikt, aanpassingen zijn gedaan of buiten de retour termijn aangeleverd worden dan worden de producten door ons geweigerd. Eventuele kosten voor het opnieuw terug sturen zijn voor rekening van de klant.

ZIT ER OP MIJN GEKOCHTE ARTIKELEN GARANTIE?

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Logischerwijze doen wij ons best om producten in de juiste staat aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat een bestelling schade oploopt tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Dit dient binnen 24 uur na ontvangt gereclameerd te worden per email met uw bestelnummer en enkele foto’s van het gebrek. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij zorgdragen voor reparatie of vervanging.

HOE DIEN IN EEN KLACHT IN?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland of dat u ergens niet helemaal tevreden over bent. Wij raden u dan aan om de klacht bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@mandyflowers.nl. Graag de email voorzien van uw bestelnummer met duidelijke omschrijving met eventueel foto’s om uw klacht binnen 48 uur in behandeling te kunnen nemen.