Maatwerk

!!TIJDELIJK NIET MOGELIJK IVM VERLOF!!

Jouw droomboeket samenstellen

Voor het samenstellen van een maatwerk boeket dien je van tevoren een afspraak te maken binnen onze openingstijden. DIt kun je aangeven op het contact formulier maar je kunt ook een berichtje achter laten op social-media of per mail.

Heb je geen idee wat je wilt en kun je wel een beetje inspiratie gebruiken?

Onder het kopje ‘Inspiratie’  en het kopje ‘Klantenfoto’s vind je een overzicht van gemaakte boeketten en kun je je hier laten inspireren. Ook op onze social-media vind je veel foto’s terug van verschillende boeketten uit de voorraad en vanuit opdracht van de klant. Ook kun je ons jouw interieur foto’s doorsturen en kijken we graag met je mee. Naast alle voorbeelden kunnen we nog veel meer maken en zijn er nog tal van mogelijkheden. Zo kan je zelf: de kleurtinten, grote van het boeket, vaas en soort bloemen samenstellen.

Via het contactformulier is het mogelijk je wensen en ideeën achter te laten en eventueel foto’s bij toe te voegen van wat je mooi lijkt en/of de plaats waar het boeket komt te staan. We denken graag samen met je mee om zo de mooiste creaties te maken. 

Let op: E-mails kunnen soms terecht komen in de spambox

 

Drag and drop files here or
Upload upto 5 Images. Max Image Size: 20 MB